replica horloges forum

Abonneren

Ontvang een dekbedovertrek van Vandyck

Op een ijsblauwe achtergrond schitteren bloemetjes in subtiele tinten goud en beige. De stilte van dit stijlvolle winterdessin brengt rust in je slaapkamer. De achterkant van het dekbedovertrek heeft hetzelfde patroon, evenals de kussens. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een tweejaarabonnement op Méditerranée en ontvang de overtrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Méditerranée (8 edities) kost € 45, inclusief de eenmalige verzendkosten van het geschenk. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?
Geef dan nu een abonnement cadeau en ontvang zelf de dekbedovertrekset.

 

Lissabon + Rome of Madrid + Barcelona!

De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden, zijn de perfecte reisbegeleider. Speciaal voor de cultuur- en levensgenieter die deze nazomer nog een tripje naar het zuiden in het verschiet heeft, zijn deze compacte varianten van de ‘grote’ reisgidsen ideaal! Het handige formaat past in binnen- of broekzak, staat boordevol informatie én heeft een uitneembare kaart. Kies uit de reisgidsen Lissabon, Rome, Madrid of Barcelona ter waarde van € 23,98.

Abonnement
Een jaarabonnement (4 edities) kost € 24. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Ben je al abonnee?
Ben je al abonnee en wil je toch de reisgidsen ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de reisgidsen.

 

Korting

In plaats van een geschenk kun je ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 35 voor 8 edities of € 17,50 voor 4 edities.