replica horloges forum

Abonneren

Ontvang een dekbedovertrek van Vandyck

Het grafische dessin van grijs, rood, roze en beige strepen op een witte achtergrond geeft een hippe uitstraling aan je slaapkamer. Zin in iets anders? Draai dan het dekbed om voor de effen roze achterkant. De kussens hebben aan beide zijden een gedeelte van het patroon. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Neem nu een tweejaarabonnement op Méditerranée en ontvang de dekbedovertrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een tweejaarabonnement op Méditerranée 8 edities) kost € 40. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt en geldt alleen binnen Nederland. Voor verzendtarieven naar het buitenland neem je contact op met de abonneeservice.

Al abonnee?
Geef dan nu een abonnement cadeau en ontvang zelf de dekbedovertrekset.

 

Capitool reisgids naar keuze

De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden én met een superhandige uitneembare kaart, zijn de perfecte reisbegeleiders

Abonnement
Dit abonnement op Méditerranée (6 edities) kost € 30. Als bijdrage in de verzendkosten van het geschenk wordt eenmalig € 4 in rekening gebracht. Deze aanbieding is zolang de voorraad strekt en geldt alleen binnen Nederland. Voor verzendtarieven naar het buitenland neem je contact op met de abonneeservice.

Ben je al abonnee?
Ben je al abonnee en wil je toch de reisgidsen ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de reisgidsen.

 

Korting

In plaats van een geschenk kun je ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 35 voor 8 edities of € 17,50 voor 4 edities.

Tweejaarabonnement

Jaarabonnement