Abonneren

Ontvang een dekbedovertrek van Vandyck t.w.v. € 89,95

Deze 100% katoenen overtrekset van Vandyck heeft aan de ene kant een lieflijke print in beige en blauw van bloesemtakken en vogeltjes. De andere kant van het dekbedovertrek is effen wit. De kussenslopen hebben het dessin aan beide kanten. Zo kun je, afhankelijk van je stemming, variëren met de bedrukte of effen kant van het dekbed. Bij de set ontvang je tevens twee kussenslopen.

Helaas is dit dessin dekbed niet meer voorradig noch na te leveren. Mocht u toch gebruik willen maken van deze aanbieding, kijk dan op www.creditsmedia.nl voor andere dessins.”

Ontvang het boek Mijn Rome!

Saskia Balmaekers, oprichtster van Italiëblog ciaotutti.nl, schreef een ontdekkingsgids voor Rome vol persoonlijke favorieten: ‘De bekende bezienswaardigheden laat ik zo veel mogelijk links liggen. In plaats van het Colosseum neem ik je mee naar de wijk waar vroeger de gladiatoren en zigeuners woonden en waar nu een mix van boetieks, restaurants en wijnbarretjes te vinden is. Ik laat je proeven van de Romeinse keuken, van authentieke gerechten uit het voormalige getto (zoals gefrituurde artisjokken) tot cocktails in een voormalig klooster.’ Beleef de Eeuwige Stad met Saskia’s tips die de rijke historie prachtig verweven met het moderne Romeinse dolce vita.

Abonnement

Een jaarabonnement (4 edities) kost € 20. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig € 5 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Ben je al abonnee?

Geef dan nu een abonnement cadeau en ontvang zelf het kookboek.

 

Korting

In plaats van een geschenk kun je ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 30 voor 8 edities of € 15 voor 4 edities.