replica horloges forum

Abonneren

Ontvang een dekbedovertrek van Vandyck

Dwarrelende bloemen en blaadjes werpen hun schaduw op een witte achtergrond. De achterkant van het dekbedovertrek heeft een mosterdgeel visgraatpatroon. Twee zonnige zijden dus met één dekbed! De kussens hebben aan beide zijden dwarrelende bloemen en blaadjes. Dit dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Neem nu een tweejaarabonnement op Méditerranée en ontvang het dekbed in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Méditerranée (8 edities) kost € 45, inclusief de eenmalige verzendkosten van het geschenk. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?
Geef dan nu een abonnement cadeau en ontvang zelf de dekbedovertrekset.

 

Capitool reisgids naar keuze

De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden én met een superhandige uitneembare kaart, zijn de perfecte reisbegeleider. Kies uit de reisgidsen Italiaanse Rivièra, Provence & Cote d’Azur, Griekse Eilanden of Sevilla & Andalusië en de voorpret voor je vakantie kan beginnen!

Abonnement
Een jaarabonnement (6 edities) kost € 30. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig € 4 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Ben je al abonnee?
Ben je al abonnee en wil je toch de reisgidsen ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de reisgidsen.

 

Korting

In plaats van een geschenk kun je ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 35 voor 8 edities of € 17,50 voor 4 edities.