replica horloges forum

Abonneren

Ontvang een dekbedovertrek van Vandyck

Blauwe bloemen en vlinders geven je slaapkamer een licht sprankelende look. De achterkant van het dekbedovertrek is effen wit, de kussens hebben aan beide kanten het bloemenpatroon. Deze luxe overtrekset is gemaakt van 100% katoensatijn waardoor het heerlijk zacht en soepel aanvoelt. Je ontvangt tevens twee kussenslopen. Neem nu een tweejaarabonnement op Méditerranée en ontvang de overtrekset in de maat van je keuze:

  • 2 x eenpersoons (140 x 200/220)
  • 1 x tweepersoons (200 x 200/220)
  • 1 x lits-jumeaux (240 x 200/220)

Abonnement
Een abonnement op Méditerranée (8 edities) kost € 45, inclusief de eenmalige verzendkosten van het geschenk. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Al abonnee?
Geef dan nu een abonnement cadeau en ontvang zelf de dekbedovertrekset.

 

Capitool reisgids naar keuze

De bekende Capitool-reisgidsen, met hun uitgebreide achtergrondinformatie, plattegronden, tekeningen en foto’s van bijzondere bezienswaardigheden én met een superhandige uitneembare kaart, zijn de perfecte reisbegeleider. Kies uit de reisgidsen Italiaanse Rivièra, Provence & Cote d’Azur, Griekse Eilanden of Sevilla & Andalusië en de voorpret voor je vakantie kan beginnen!

Abonnement
Een jaarabonnement (6 edities) kost € 30. Als bijdrage in de verzendkosten wordt eenmalig € 4 in rekening gebracht. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt.

Ben je al abonnee?
Ben je al abonnee en wil je toch de reisgidsen ontvangen? Geef dan een abonnement cadeau aan iemand anders en ontvang zelf de reisgidsen.

 

Korting

In plaats van een geschenk kun je ook kiezen voor een eenmalige korting. Je betaalt dan maar € 35 voor 8 edities of € 17,50 voor 4 edities.